Search

Termeni si conditii

Informatii generale

Site-ul www.atelierpoteca.ro, numit in continuare www.atelierpoteca.ro , este proprietatea SC Art Poteca SRL, persoana juridica inregistrata in Iasi, sat Vladeni, Nr. cadastral 61226, înregistrată la Registrul Comerțului Iasi sub nr. J22/3443/12.10.2021, Cod unic de identificare 45040811

Magazinul online www.atelierpoteca.ro cuprinde diferite tipuri de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logo-uri, reclame), care constituie continutul magazinului online www.atelierpoteca.ro, proprietatea companiei Art poteca SRL.
Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Facturile  se incheie in limba romana.
Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.
Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si fataculutinpar.shop se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Livrare

Transportul se asigură prin firma de curierat FAN CURIER.

Taxa de transport se calculeaza in functie de destinatie si dimensiunile coletului.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 48-72 ore de la confirmarea comenzii, prin email.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

Pentru mai multe detalii legate de livrare, va rugam accesati pagina Modalitati de livrare

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul benficiaza de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.

Termenul de 14 zile intra in vigoare in momentul in care consumatorul intra in posesia fizica a produselor.

Consumatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.

Pot fi returnate produsele care:

* nu depasesc termenul de 14 de zile de la data primirii;

* nu prezinta urme de lovire sau deteriorare;

* nu prezinta urme vizibile de uzura;

* produsele sunt returnate impreuna cu toate accesoriile cu care au fost comercializate;

Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.

Costul transportului pentru retur este suportat de catre consumator.

Produsele vor fi trimise de catre consumator, prin curier (la alegere), demersurile necesare trimiterii produselor intrand in sarcina consumatorului.14

Anularea comenzii

În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați acest aspect in maxim 48 h, de preferință prin telefon, transmițând numărul comenzii.

Nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare

Politica de Confidențialitate

Informațiile furnizate către ATELIER POTECA SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. Atelier Poteca SRL nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din bază de date adresa de e-mail furnizată. ART Poteca srl își rezervă dreptul de a-si selecta clienții.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul www.atelierpoteca.ro, administrat de Art poteca srl, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 Prețuri

Prețurile sunt actualizate periodic. Prețurile din comenzi raman valabile momentul confirmării acestora. Disponibilitatea este afișată în timp real. In functie de numarul produselor comandate, un discount se poate aplica pretului afisat.
Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii.

Conformitate

Produsele comercializate prin intermediul www.atelierpoteca.ro sunt însoțite de factură fiscală sau factura fiscală este transmisă prin email către cumpărător. Produsele vor fi împachetate corespunzător pentru a fi transportate și livrate către client, cu materialele proprii ale art Poteca SRL. Potrivit art.4 – pct.1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr.449/2003 – produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate.

Modalitati de plata

Puteti opta pentru una din modalitatile de plata de mai jos:

 Ramburs

Plata se face în lei, integral, la livrare.
Pentru detalii aditionale legate de livrare viziteaza pagina Modalitati de livrare

 Transfer bancar

Plata prin tranfer bancar in baza facturii emise, in contul listat mai jos

ING BANK

RO25INGB0000999911908569

 Modalitati de livrare

Iti punem urmatoarele optiuni de livrare:

 Curier Rapid

Acest tip de livrare se realizează prin intermediul companiei FAN CURIER companie prestatoare de servicii de curierat.

Costul transportului poate sa difere in functie de destinatie, dimensiunea si greutatea coletului. 

Dupa plasarea comenzii veti fi informat prin e-mail sau telefonic cu privire la costul transportului.

Politica de Confidențialitate

Informațiile furnizate către ATELIER POTECA SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. ATELIER POTECA SRL  nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din bază de date adresa de e-mail furnizată.ATELIER POTECA SRL își rezervă dreptul de a-si selecta clienții.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul www.atelierpoteca.ro, administrat de ATELIER POTECA SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scroll to Top