Cursuri Copii

Pictură

Talentul și pasiunea se descoperă de la vârste fragede, iar atelierul nostru este locul perfect în care magia din piticul tău poate fi descoperită și fructificată!

Ceramică

Copiii adoră să se joace cu lutul și să se murdărească într-o mod acceptat și de către cei din jur. Ușor de abordat, simplu și cu beneficii în plan senzorial și afectiv, modelajul fascinează atât copilul cât și adultul.

Manga

Un mod inedit de a ilustra si de a spune povesti. Copii invata cum sa-si creeze propriul personaj din benzile desenate, fie ca e vorba de anime-uri sau manga.

Meditatii

Acest curs este dedicat celor care vor sa intre la colegiul de arta sau facultatea de arte.

Cursuri adulti

Pictură/Desen

Pictura nu este doar pentru cei creativi sau talentați. Chiar și oamenii cu o gândire mult mai analitică și pragmatică își pot stimula creativitatea practicând artele plastice. Exercițiul, atenția și determinarea ajută acest gen de persoane să-și dezvolte imaginația în propriul ritm.

Ceramică

Când oamenii creează ceva frumos își stimulează mintea creativă în timp ce ameliorează tensiunea mentală. Eliberarea anxietății sub formă de modelaj in lut ajută o persoană să se relaxeze și să renunțe la toate presiunile care afectează mintea.

Manga

Cu totii ne-am uitat la filme de animatie si ne-a placut sa desenam personajele preferate. La acest curs iti poti creea propriul tau personaj si iti poti face propria poveste.

Coach/Franciză

Suntem dispusi sa-i invatam si pe alti cum sa-si deschida propriul atelier si cum sa-si dezvolte afacerea prin creativitatea pe care a dobandit-o.
Scroll to Top