Search
LogoPoteca

Ceramică

Arta ceramică contemporană face o mare revenire în lumea artelor plastice și o face cu un stil și eleganță pe măsura timpurilor moderne. 

Meșteșugul lutului este în continuă dezvoltare, creând o gamă largă de piese de artă, de la abstract la liniar, de la stropul de culoare la obiecte bogat decorate și de la vase tradiționale de lut la capodopere inovatoare.

 Bucurați-vă de lucrările minunate, îndrăznețe, experimentale ale artiștilor locali care ne trec pragul atelierului și sustineți artiștii.

Mai mult, devino propriul artist și dezvoltă propria colecție de produse din ceramică după stilul și creativitatea ta.  Noi avem lut, inventivitate din plin cât și cunoștințele necesare pentru a contura ideea ta artistică, astfel că le-am combinat într-un atelier creativ de modelaj ceramică.

Te găzduim cu mare drag într-o atmosferă creativă, caldă și prietenoasă, unde vom împărtăși zâmbete și vom da frâu liber ideilor îndrăznețe și spiritului artistic.

Ceramică Decor

Folosite ca elemente decorative pentru interior și exterior, ca piese centrale a meselor festive sau cu oricare ocazie specială din viața ta, obiectele noastre de ceramică, ca piese de decor, vor aduce originalitate și vor completa spațiul.

Bucătărie și Baie

Vremurile moderne au adus probleme moderne. Întreaga mișcare de artă ceramică s-a născut din nevoia de a reveni înapoi la natură. Sau, poate este mai frumos spus – readucând natura oamenilor.

 

Roadele muncii noastre apar sub forma unei colecții de obiecte din ceramică, cu piese decorative dar și cu utilitate practică, autentice și iscusite, în direcția spațiilor din interiorul casei tale, precum bucătăria sau baia.

 

Raritatea produselor handmade din ceramica le transformă în unele dintre cele mai speciale cadouri pe care le poți face ție și celor dragi. Spre deosebire de timpul și resursele financiare alocate unui dar din comerț, grija și atenția pe care le investești într-un astfel de cadou nu au cum să treacă neapreciate.

Kituri

Realizăm kituri de produse ceramice, gata pentru a fi pictate acasă sau chiar în atelierul nostru.

Scroll to Top